Schrijfsessies

Laat je inspireren!

Geplande schrijfsessies

  • Vrijdag 21 januari 2022: 19.15 – 20.45 uur
  • Vrijdag 11 februari 2022: 19.15 – 20.45 uur

Wat zijn schrijfsessies?

Schrijfsessies zijn instapsessies en ze geven je de ruimte om twee keer 20 minuten achter elkaar geconcentreerd te werken aan de schrijfopdracht. Daarnaast ontvang je opbouwende feedback van zowel de docent als je medecursisten.

Wat heb je aan een schrijfsessie?

Uit ervaring kunnen we zeggen dat een schrijfsessie je in meerdere opzichten verder helpt. De meesten zien het als ‘vingeroefening’. Anderen raken extra gemotiveerd doordat onze focus tijdens de feedbackrondes ligt op de positieve kanten van ieders schrijfwerk. Ook zijn er die het gebruiken als inspiratie en door de oefeningen op nieuwe ideeën komen. Wat je er persoonlijk uit haalt, verschilt dus per persoon.

Hoe lang duurt een schrijfsessie?

De schrijfsessies worden ’s avonds gehouden. Vanaf 19.00 uur is de inloop op de Poel 14 in Alkmaar. Om 19.15 uur gaan we van start. Je schrijft 20 minuten lang en krijgt een beginzin, een thema of een andere teaser om je op weg te helpen.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt per persoon 35 euro (exclusief BTW) om deel te nemen. Vooraf opgeven is verplicht en kan via schrijfsessie@schrijfcursusalkmaar.nl of via ons contactformulier.

Let op: er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.