Aanbod schrijfcursus Alkmaar overzicht

Hieronder vind je ons actuele cursusaanbod. Privécursussen worden in principe niet gegeven, met uitzondering van het schrijftraject 1 op 1 en lightbulb-sessies (zomer 2021). Lees ook onze veelgestelde vragen.


Schrijfcursus Alkmaar 2020-2021 – overzicht schrijfcursussen en workshops


Masterclasses – schrijfcursussen op niveau

Deze cursussen vereisen basiskennis van de materie. Neem contact op als je twijfelt over je niveau.


Begeleiding en trajecten

* Voor deze schrijfcursussen geldt een voorselectie.


Cursussen creatief schrijven + autobiografieën


Schrijfcursussen voor correctors en redactiemedewerkers (in spé)


Professionele schrijf- en presentatietrainingen


1 dag of dagdeel, hoe lang is dat?

Bij een dagcursus of -workshop starten we om 10.00 uur. Om 12.30 uur volgt de lunch. Daarna is er les van 13.00 tot 15.30 uur.

Een halve dag is van 9.00 uur tot 12.15 uur, inclusief korte koffie/theepauze, of van 13.00 uur tot 16.15 uur (ook met korte pauze).


Eerst kennismaken?

Heb je interesse in een van de cursussen maar wil je eerst weten van wie je les krijgt, of heb je nog vragen? Laat dan je contactgegevens achter voor een Skype-afspraak. Dit kan via het algemene contactformulier.


Inschrijving

Ook als de cursus waar je je voor wilt inschrijven vol zit, kun je je hieronder inschrijven. Je komt dan op de reservelijst. Voor een cursus op maat of op locatie kun je een bericht sturen via het algemene contactformulier.


Algemene voorwaarden

Let op: bij inschrijving van elke cursus ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Schrijfcursus in de omgeving van Alkmaar

Wil je een cursus volgen buiten Alkmaar? Neem contact op voor de mogelijkheden om een cursus op eigen locatie te verzorgen; dit kan binnen Noord-Holland op basis van een reiskostenvergoeding. Je betaalt tot 45 minuten reistijd niet voor de reistijd van de docent. Daarboven geldt een vergoeding van 15 euro per kwartier.