Schrijfcursus Alkmaar – veelgestelde vragen

Lees dit bericht als je voor het eerst deze website bezoekt of als je algemene vragen hebt. 

 

Voor wie is deze website?

Schrijfcursus Alkmaar is er voor iedereen die zich op professioneel vlak verder wil ontwikkelen. Dat wil zeggen dat de cursussen die wij aanbieden gericht zijn op wie bloggen, schrijven of storytelling op zakelijk vlak wil inzetten. Een paar voorbeelden vind je hieronder:

  • Je wilt een boek schrijven en het manuscript naar een gerenommeerde uitgeverij sturen.
  • Voor je werk moet je informatieve blogs schrijven en hierin wil je je verder ontwikkelen.
  • Je wilt meer weten over SEO en je webteksten optimaliseren.
  • Het is de hoogste tijd om nu eens echt werk te maken van je schrijfwerk, dus je zoekt begeleiding (of een schop onder je kont).

 

Schrijftips en cursussen op maat & blogs

In onze blogs lees je gratis schrijftips en handig advies waarmee je verder kunt. Voor de cursussen kun je je online inschrijven. Dit geldt ook voor onze schrijftrajecten (1 op 1). Let erop dat er voor elke cursus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

Bekijk het cursusaanbod en vul het desbetreffende formulier in. Je kunt daarnaast contact opnemen via het contactformulier.

 

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Wij sturen je na inschrijving een bevestiging en factuur. Na de betalingsbevestiging van je factuur is je inschrijving gegarandeerd.

 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, zie voor onze annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden.

 

Wie is mijn docent?

Per cursus wordt een docent toegewezen. We stellen je hier vooraf van op de hoogte. Bekijk ook Van wie krijg je les? voor meer informatie.

 

Geven jullie certificaten?

Ja, op aanvraag kun je een aanwezigheidscertificaat krijgen voor de cursussen en workshops. Deze dient binnen twee weken na de cursusdag te worden aangevraagd. Wij verstrekken geen diploma’s.

 

Zijn alle schrijfcursussen in Alkmaar?

Wil je een cursus volgen buiten Alkmaar? Neem contact op voor de mogelijkheden om een cursus op eigen locatie te verzorgen; dit kan binnen Noord-Holland op basis van een reiskostenvergoeding. Je betaalt tot 45 minuten reistijd niet voor de reistijd van de docent. Daarboven geldt een vergoeding van 15 euro per kwartier.

 

Wat doen de presentatiecursussen op jullie website?

Ons aanbod is breder dan alleen schrijfcursussen, al ligt hier onze focus. Wij zijn echter van mening dat verhalen allesomvattend zijn. Dat betekent dat wij hierop ook ons aanbod aanpassen. 

 

Waar kan ik terecht met een klacht over de schrijfcursus?

Het is nog niet eerder voorgekomen, maar je kunt ons altijd bellen op 072-7851626 of neem contact met ons op via het contactformulier. Dit mag ook met andere vragen of opmerkingen.